Pred nama je nova sezona Škole trčanja – UPIŠI SE!

18 veljače, 2024by Petra Halambek
https://ak-zapresic.hr/wp-content/uploads/2024/02/Verzija-oglasa.jpg

U tijeku su upisi u novu sezonu ŠKOLE TRČANJA koja  starta 18.ožujka 2024. godine, a priključiti se može svatko – bez obzira na trkačko iskustvo. Potrebno je samo imati volje, a ostalo prepustite nama! 😊

Osim početničke grupe postoji i grupa za trkače s prethodnim iskustvom, a u nju se možete priključiti u bilo kojem trenutku ako imate prethodnog trkačkog iskustva.

U školi ćete usvojiti pravilnu tehniku trčanja, razviti naviku dolaska na treninge i upoznati osnove trkačkog treninga. Razvit ćete bazičnu aerobnu izdržljivost koja će vam omogućiti da kasnije odrađujete teže i zahtjevnije treninge. Naučit ćemo vas sve o tipovima trkačkih treninga, ritmu trčanja, o trkačkom žargonu, a sve to u dobrom društvu i uz mogućnost „testiranja“ usvojenog znanja na nekoj od mnogobrojnih atraktivnih utrka diljem Hrvatske.

Ciljevi škole trčanja:

  • Učenje tehnike trčanja
  • Priprema za prve utrke (ako želite)
  • Razvijanje ljubavi prema sportu i zdravijem načinu života
  • Poboljšanje kardiovaskularnog zdravlja
  • Smanjenje tjelesne težine
  • Razvoj aerobnih sposobnosti

U našoj školi postavljamo temelje na kojima zatim gradimo vašu cijelu trkačku priču. Što to znači?

Znači da u školi usvajate pravilnu tehniku trčanja, razvijate naviku dolaska na treninge i upoznajete osnove trkačkog treninga. Razvijate bazičnu aerobnu izdržljivost koja će vam omogućiti da kasnije odrađujete teže i zahtjevnije treninge. Učimo vas sve o tipovima trkačkih treninga, ritmu trčanja, o trkačkom žargonu, a sve to u dobrom društvu i uz mogućnost „testiranja“ usvojenog znanja na nekoj od mnogobrojnih atraktivnih utrka diljem Hrvatske.

Članarina iznosi 30 eura mjesečno i plaća unaprijed za mjesec u kojem planirate trenirati. Članarina se može plaćati i po posebnim cijenama (vrijedi i za atletsku školu za djecu):

  • tri člana obitelji – 85 eura
  • četiri ili više članova obitelji – 25 eura po osobi
  • članarina 6 mjeseci – 180 eura
  • godišnja članarina – 300 eura

Treniramo tijekom cijele godine, a treninzi se održavaju tri puta tjedno: ponedjeljak, srijeda i petak. Treninzi za početnike će počinjati u 18 sati, dok treninzi napredne grupe počinju u 19 sati. Okupljamo se u novootvorenom centru mini atletike. Tijekom ljeta trenira se prilagođeno u skladu s vašim i našim godišnjim odmorima.

U članarinu je uključeno treniranje pod stručnim vodstvom, tri grupna treninga tjedno, dobivanje tjednog/mjesečnog plana i programa, pripremu za utrke, druženje, putovanja i slično.

ŽELITE LI SE UČLANITI U AK ZAPREŠIĆ?

https://ak-zapresic.hr/wp-content/uploads/2023/08/cropped-ak_zapresic_logo-1-320x320.jpg

AK ZAPREŠIĆ

Lokacija: Zelengaj 2, 10290 Zaprešić
Sjedište kluba: Ulica Matije Gupca 17, Pojatno 10290 Zaprešić
Email: atletika.zapresic@gmail.com
Broj mobitela: +38591 957 5059

Lokacija: Zelengaj 2, 10290 Zaprešić

Sjedište kluba: Ulica Matije Gupca 17, Pojatno 10290 Zaprešić

Email: atletika.zapresic@gmail.com

Broj mobitela: +38591 957 5059

© 2023 AK Zaprešić